svētdiena, 2011. gada 5. jūnijs

Televīzija internetā – inovatīvi un aizraujoši


Mūsdienās, kad internets mums atvieglo vairākas ikdienā svarīgas darbības paveikt ātrāk un lētāk, interneta banka, komunikācijas iespējas un tagad arī tv internetā, ko piedāvā Lattelecom. Lattelecom tv internetā saviem skatītājiem piedāvā 20 Latvijas un Pasaules populārākos televīzijas kanālus, kā arī video nomu, tāpat, kā tas ir interaktīvajā televīzija, ko arī piedāvā Lattelecom. Interneta tv video nomā tiek piedāvātas vairāk nekā 100 dažādu žanru filmas. 2011. gada aprīļa beigās noslēdzās interneta televīzijas pirmā ieviešanas kārta, kas norāda uz to, ka šis tikai ir interneta tv attīstības sākums Latvijā.

Interneta televīzijas interneta ātruma prasības
Interneta televīzija skatītājiem tiek piedāvāta 2 kvalitātes standartos, kas ir atkarīgi no interneta pieslēguma ātruma, taču vajadzētu piebilst, ka katrs interneta pieslēgums mūsdienās atbalsts interneta televīzijas skatīšanos augstā kvalitātē (HQ – High Quality). Taču tomēr, ja interneta ātrums neatbalsta HQ video režīmu, tad pakalpojumus ir pieejams arī zemā attēla kvalitātē.
  • LQ ( low quality – 1Mbit/s)
  • HQ ( High quality – 2.5Mbit/s)
Interneta tv priekšrocības

-          Tev nav nepieciešams digitālās televīzijas dekoders.
-          Tev nav nepieciešama kāda dārga antena, pareizāk sakot, antena vispār nav vajadzīga.
-          Tev nav vajadzīga viedkarte, kas nodrošina maksas kanālu skatīšanās iespēju Lattelecom virszemes televīzijā.
-          Viss, kas tev nepieciešams ir interneta pieslēgums un dators
-          Liela daļa no televīzijas kanāliem pieejami vairāki audio celiņi, tas nozīmē, skaties televīziju pat līdz 3 izvēles valodā

Interneta televīzijas cenas

TV tiešraidēm ir 3 dažādu termiņu izvēle: uz 30 dienām, uz 60 dienām, uz 90 dienām
Akcijas laikā līdz 31.maijam, TV tiešraidēm ir īpašā cena:

Pakalpojuma varianti
Tarifs bez PVN
Tarifs ar PVN
Lattelecom Interneta TV Tiešraide uz 30 dienām, Ls
3.27
3.99
Lattelecom Interneta TV Tiešraide uz 60 dienām, Ls
4.90
5.98
Lattelecom Interneta TV Tiešraide uz 90 dienām, Ls
6.13
7.47
 
Sākot ar 1.jūniju, TV tiešraides cenas būs sekojošas:
Pakalpojuma varianti
Tarifs bez PVN
Tarifs ar PVN
Lattelecom Interneta TV Tiešraide uz 30 dienām, Ls
4.02
4.90
Lattelecom Interneta TV Tiešraide uz 60 dienām, Ls
6.39
7.80
Lattelecom Interneta TV Tiešraide uz 90 dienām, Ls
7.13
8.70

Izvēlies sev ērtāko televīzijas skatīšanās veidu, tā ir tava tv internetā – Lattelecom interneta televīzija.

ceturtdiena, 2011. gada 2. jūnijs

Interneta televīzija mūsdienās


Mūsdienas, kad daudz mums ērtas darbības mēs veicam online (tiešsaistes) režīmā, kas mums ļauj ekonomēt gan laiku, gan arī naudas līdzekļus. Internetā tagad ir pieejama arī kvalitatīva un inovatīva televīzija, ko saviem skatītājiem piedāvā uzņēmums Lattelecom. Interneta televīzija - tā ir video plūsmas straumēšana uz Jūsu datora ekrāna izmantojot interneta pieslēgumu. Ja agrāk interneta televīzijas pārraidei bija nepieciešams, priekš tiem laikiem diezgan ātrs internets, tad pašlaik interneta televīzijas darbība ir optimizēta, televīzijas kanāls saturs netiek lejupielādēts uz datora un ir pieejams reālajā laikā, kad esi pieslēdzies www.lattelecom.tv mājas lapai. Interneta televīzija atbalsts ne tikai PC datorus, bet arī MAC datorus, kuru lietotāju loks tagad arī ir pietiekoši plašs.

Interneta televīzijas kanāli

Interneta televīzijā kopā ir pieejami 20 televīzijas kanāli, kas ir arī pilnīgi pietiekoši, lai būtu iespējams sekot jaunumiem gan Latvijā, gan arī visā plašajā Pasaulē.

Interneta tv pieejamie televīzijas kanāli

Televīzijas kanāli, ko saviem skatītājiem piedāvā interneta televīzija ir: LTV1, LTV7, LNT, TV3, TV5, Pirmais Baltijas kanāls, Sony Entertainment Television, Nickelodeon, Disney Channel, Eurosport, KHL, Discovery Channel, National Geographic, Discoveru Science, Travel & Living, MTV Europe, Muz TV, CNN International, RTL, Bloomberg. Kā redzams pieejamais ārzemju kanālu piedāvājums ir pietiekoši plašs un ikviens atradīs šeit tieši viņam interesējošu televīzijas kanālu.

Interneta televīzijas liela priekšrocība ir tāda, ka Jums nav nepieciešamas nekādas papildus ierīces, piemēram, televīzijas dekoders, televīzijas antena, viedkarte vai citas ierīces, kas parasti saistās ar televīzijas pārraidi.
Interneta televīzijas skatītājiem papildus televīzijai tiek piedāvāta arī moderna filmu noma, kurā ir atrodamas vairāk kā 100 jaunākās un arī citu gadu populārākās filmas, arī šeit katrs varēs atrast tieši to, ko ir interese skatīties.

Katram interneta televīzijas skatītājam ir pieejama interneta televīzijas iepazīšanās tūre, kas ir pareizs solis no Lattelecom puses, jo pakalpojums ir jauns un daudziem skatītājiem varētu rasties jautājumi par dažādiem interneta televīzijas lietošanas jautājumiem un nebūšanām. Lai piekļūtu maksas televīzijas kanālu saturam vari nopirkt, norēķinoties ar Visa, Visa Electron, MasterCard un Maestro norēķinu kartēm. Tad ir nepieciešams autorizēties sistēmā ar MansLattelecom datiem un aizgāja tava 21. gadsimta izklaide var sākties!

Izvēlies inovatīvāko un mūsdienīgāko piedāvājumu – Lattelecom interneta televīzija un skaties sev iemīļotos raidījums tev ērtā laikā un vietā.